Pastorer

Emmelie Lindé

Emmelie har diakonal inriktning och hennes arbetsuppgifter innefattar bland annat tonårsverksamhet, barn- och babyrytmik, och omsorgsuppgifter. Emmelie är i grunden utbildad socionom och har arbetat inom socialtjänsten. Efter det har hon byggt på med 1 år teologiska studier. Emmelie kommer från Kristdala i Småland men har under de senaste 7 åren bott och arbetat i Örebro tillsammans med Fredrik. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina. På sin fritid tycker Emmelie om att baka, bjuda hem vänner eller motionera.

Mail: pastoremmelie@brokyrkan.org

Fredrik Lindé

Fredrik jobbar främst med gudstjänster och undervisning. Han är i grunden teolog och har arbetat vid Örebro teologiska högskola. Han har tidigare också arbetat som journalist. Fredrik kommer ursprungligen från Örebro och är gift med Emmelie. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina. Han jobbar också som fotograf och på fritiden tycker han om att cykla och umgås med människor.

Mail: pastorfredrik@brokyrkan.org

Kristin Zetterlund

Föräldraledig fram till juni 2018.

Kristin jobbar med gudstjänster och predikan, samt konfirmation och hemgrupper. Åren 2008-2012 läste Kristin på Örebro Teologiska Högskola. Hösten 2014 började hon jobba som Bibellärare på Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa och från hösten 2015 jobbar hon även i Brokyrkan. Familjen består av maken Samuel och barnen Siri, Norah och Ella. De har sina rötter i Leksand, tillbringar gärna tid utomhus, tycker om att omge sig med gamla och nya vänner och ägnar sig gärna åt olika sportaktiviteter.

Mail: pastorkristin@brokyrkan.org