Brokyrkans åtgärder i Coronatider

I nuläget så fortsätter vi att ha gudstjänster men kommer göra en del anpassningar för att minska smittspridning:

• Barnen har sin söndagsskola utomhus hela tiden. De kommer inte alls vara med på gudstjänsten inomhus.
  • Vi begränsar antalet deltagare till max 49 personer.
  • Vi har tagit bort varannan stolsrad och satt upp anslag om att vi ber alla att sitta glest inne i kyrksalen.
  • Vi har inte något kyrkfika.
  • Vi lägger upp en del gudstjänster och andakter på Brokyrkans sida på Facebook för att de som är i riskgrupp ska kunna vara så delaktiga som möjligt.
  • Vi har skapat en flik på hemsidan där man kan skicka in böneämnen för de som är riskgrupp ska kunna meddela om det är något som de vill ha hjälp med att be för.
  • Givetvis så har vi också samma restriktioner som alla arbetsplatser eller offentliga sammanhang: Känner man sig sjuk med förkylningssymptom eller tillhör en riskgrupp så ska man stanna hemma.
  • Gudstjänster kan man följa live här