Ledig tjänst

Pastor sökes

För dig som vill arbeta i ett pastorsteam i en församling med engagerade medlemmar i alla åldrar. Brokyrkan i Rimforsa är en församling i södra Östergötland med ungefär 150 medlemmar. Församlingen samarbetar med EFK och Pingst FFS.

Vi söker nu en pastor på cirka 50 % som vill arbeta i team med våra två nuvarande pastorer. Tillsammans med dem och övriga i församlingen vill vi att du arbetar för vår vision: ”Vi vill se fler människor beröras av Jesus, växa till och bli mer lika honom.

Vi önskar att du är utbildad pastor, gärna med erfarenhet, och villig att tillsammans med de andra i teamet arbeta med att:

• förvalta och fördjupa våra befintliga kontakter samt skapa nya
  • leda församlingen bland annat genom förkunnelse och gudstjänst som en mötesplats mellan Gud och människor
  • möta behoven hos de många barnfamiljer som finns i och kring församlingen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under hösten 2020. Du är välkommen med din ansökan och CV till ordf@brokyrkan.org senast 21 juni 2020.

Hör av dig om du har frågor eller önskar mer information:

Elisabet Svahn (församlingsledning), 072 324 24 70, elisabet.svahn@gmail.com

Emmelie Lindé (pastor), 070 545 97 20, pastoremmelie@brokyrkan.org