Sommarläger

Sommarläger ”HOPP” 4-7 augusti på Östgötagården

Sista anmälan 12 juni först till kvarn.

Anmäl er via denna länk:

Välkommen till Östgötagården på lägret HOPP.
Start: 4 augusti klockan 10:00 med incheckning och fika.
Slut: 7 augusti klockan 10:00 med gemensam samling och fika för alla.

Vi bor i logement med enkel vandrarhemsstandard tillsammans med våra kompisar och på dagarna är det fullt program med utelekar, bibelsamlingar och samtal i grupper, lägerbål, valbara aktiviteter och bad . Det finns en lägerkiosk där man får köpa för max 20 kr/dag och vi gör även en insamling till något missionsprojekt som du får veta mer om under lägret. Lägret är mobilfritt.

Lägret arrangeras av församlingar i Östergötland som tillhör Evangeliska Frikyrkan (EFK), EFK Östgötamissionen som äger Östgötagården och vi samarbete med Studieförbundet Bilda (därför samlar vi in personnummer).

Vid frågor kontakta Elisabet Svahn som åker som huvudledare från oss i Brokyrkan.

Kontaktuppgifter till lägeransvariga:
Sofia Holst: sofia.holst@harnakyrkan.se
Ia Danielsson: ia.danielsson@ryttargardskyrkan.se

Lägeravgiften är 550kr och betalas till Brokyrkans Barn och Ungdomskassa. (Medlemmar sponsrars med halva avgiften och betalar 225 kr. Man blir medlem genom att betala 20 kr/år. Om det är första lägret ni åker på i år så betala då 245 kr så blir är ni medlemmar för detta år. Märk betalningen med: sommarläger + namn på barn + personnummer. Barn- och Ungdomskassan: BG: 5169-5799. Swish: 1235780531.

Packlista:
– Sovsäck/påslakan + underlakan och örngott
– Godis/glass-peng, 20 kr/dag + kollektpengar
– Kläder efter väder och utelek
– Badkläder och handduk
– Bibel (om du har)