Pastorer

Emmelie Lindé

Emmelie har diakonal inriktning och hennes arbetsuppgifter innefattar bland annat tonårsverksamhet, barn- och babyrytmik, och omsorgsuppgifter. Emmelie är i grunden utbildad socionom och har arbetat inom socialtjänsten. Efter det har hon byggt på med 1 år teologiska studier. Emmelie kommer från Kristdala i Småland men har mellan 2010-2017 bott och arbetat i Örebro tillsammans med Fredrik. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina och sonen Mose. På sin fritid tycker Emmelie om att baka, bjuda hem vänner eller motionera.

Mail: pastoremmelie@brokyrkan.org

Fredrik Lindé

Fredrik jobbar främst med gudstjänster och undervisning. Han är i grunden teolog och har tidigare arbetat på ÖTH. Han har tidigare också arbetat som journalist. Fredrik kommer ursprungligen från Örebro och är gift med Emmelie. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina och sonen Mose. Han kombinerar pastorsyrket som frilansande journalist och fotograf och på fritiden tycker han om att cykla och umgås med människor.

Mail: pastorfredrik@brokyrkan.org

Sarah Jonsson

Sarah ansvarar för bön, barn- och familj och hemgrupper, samt predikar regelbundet. Hon har pastorsutbildning från Örebro teologiska högskola. Innan teologistudierna arbetade hon som bibelskolelärare inom missionsorganisationen Ungdom Med Uppgift. Hennes första pastorstjänst var i Skarpnäck i Stockholm som barn- och ungdomspastor. Sarah kommer från Kil i Värmland och bor sedan november 2020 i Rimforsa. På fritiden tycker hon om att spela innebandy, spela sällskapsspel och fika med vänner.

Mail: pastorsarah@brokyrkan.org