Pastorer

Emmelie Lindé

Emmelie har diakonal inriktning och hennes arbetsuppgifter innefattar bland annat tonårsverksamhet, barn- och babyrytmik, och omsorgsuppgifter. Emmelie är i grunden utbildad socionom och har arbetat inom socialtjänsten. Efter det har hon byggt på med 1 år teologiska studier. Emmelie kommer från Kristdala i Småland men har under de senaste 7 åren bott och arbetat i Örebro tillsammans med Fredrik. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina. På sin fritid tycker Emmelie om att baka, bjuda hem vänner eller motionera.

Mail: pastoremmelie@brokyrkan.org

Fredrik Lindé

Föräldraledig fram till juni 2020

Fredrik jobbar främst med gudstjänster och undervisning. Han är i grunden teolog och har arbetat vid Örebro teologiska högskola. Han har tidigare också arbetat som journalist. Fredrik kommer ursprungligen från Örebro och är gift med Emmelie. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina. Han jobbar också som fotograf och på fritiden tycker han om att cykla och umgås med människor.

Mail: pastorfredrik@brokyrkan.org