Anställda

Emmelie har diakonal inriktning och hennes arbetsuppgifter innefattar bland annat tonårsverksamhet, barn- och babyrytmik, och omsorgsuppgifter. Emmelie är i grunden utbildad socionom och har arbetat inom socialtjänsten. Efter det har hon byggt på med 1 år teologiska studier. Emmelie kommer från Kristdala i Småland men har mellan 2010-2017 bott och arbetat i Örebro tillsammans med Fredrik. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina och sonen Mose. På sin fritid tycker Emmelie om att baka, bjuda hem vänner eller motionera.

Mail: pastoremmelie@brokyrkan.org
Telefon: 0705 – 45 97 20

Fredrik jobbar främst med gudstjänster och undervisning. Han är i grunden teolog och har tidigare arbetat på ÖTH och som journalist. Fredrik kommer ursprungligen från Örebro och är gift med Emmelie. Sedan hösten 2017 bor de mitt i Rimforsa tillsammans med dottern Tovelina och sonen Mose. Han jobbar också som frilansande journalist och fotograf och på fritiden tycker han om att cykla och umgås med människor.

Mail: pastorfredrik@brokyrkan.org
Telefon: 0709 – 63 19 54

Sarah ansvarar för bön, barn- och familj och hemgrupper, samt predikar regelbundet. Hon har pastorsutbildning från Örebro teologiska högskola. Innan teologistudierna arbetade hon som bibelskolelärare inom missionsorganisationen Ungdom Med Uppgift. Hennes första pastorstjänst var i Skarpnäck i Stockholm som barn- och ungdomspastor. Sarah kommer från Kil i Värmland och bor sedan november 2020 i Rimforsa. På fritiden tycker hon om att spela innebandy, spela sällskapsspel och fika med vänner.

Mail: pastorsarah@brokyrkan.org